Welcome, To My World!!!

Assalamualaikum. Dengan kerendahan hati, simkuring nyuhunkeun dukunganna janten JAJAKA FAVORIT dina raraga PASANGGIRI MOJANG JAJAKA KAB. BANDUNG. Carana, retweet twitna @Pamojakabbdg nu eusina “37. Soni T. (Pangalengan)” hatur nuhun sateuacanna kanu dukunganna.. View Larger

Assalamualaikum. Dengan kerendahan hati, simkuring nyuhunkeun dukunganna janten JAJAKA FAVORIT dina raraga PASANGGIRI MOJANG JAJAKA KAB. BANDUNG. Carana, retweet twitna @Pamojakabbdg nu eusina “37. Soni T. (Pangalengan)” hatur nuhun sateuacanna kanu dukunganna..


Dirgahayu Republik Indonesia ke 69 tahun!! “Tetap di puja2 bangsa” @nursitinugraha17 @restiiyulianti @astrisulastri @yadiruslan @mildaapriayunita #tia